Hose Buddy Systems, LLC

“Het oudste en meest betrouwbare CPAP Slanghouder Systeem op de markt”

Hose Buddy Systems, LLC is gevestigd in Dallas, North Carolina USA. Het bedrijf produceert hoogwaardige CPAP slanghouders voor gebruik bij slaaptherapie.

De HoseBuddy CPAP Slanghouder is ontworpen door een CPAP gebruiker om zijn eigen slaaptherapie te verlichten, na nachtenlang wakker te hebben gelegen door het worstelen met zijn CPAP slang. Slaapapneu patiënten die een CPAP gebruiken zullen de HoseBuddy slanghouder zeker verwelkomen.

In Europa distribueert Oxigo de HoseBuddy en TravelBuddy; beide uitstekende producten voor het verlichten van slaaptherapie.

De HoseBuddy CPAP Slanghouder wordt tussen het bed en de matras geplaatst. De CPAP slang wordt zo geleidt dat deze altijd van boven komt. De bovenste arm kan heen en weer bewegen, waardoor de slang ook altijd van de goede komt als de gebruiker zich ’s nachts omdraait. Zo kan kan deze er niet meer per ongeluk bovenop gaan liggen.
De HoseBuddy bestaat uit een paar onderdelen van massief staal, waardoor het een zeer duurzaam product is en eenvoudig in elkaar te zetten.
De TravelBuddy wordt aanbevolen voor gebruik op reis. Ontworpen als een lichtgewicht alternatief voor de HoseBuddy.

 

Heeft u interesse om de HoseBuddy producten in uw assortiment op te nemen? Neem contact met ons op.